1 dubenėlio bananų šokoladiniai pekano bandiniai (veganiški + GF)


Šokoladas, bananai ir pekano riešutai… šis skonio derinys yra skirtas. O bandelėje? Tikrai magiškas! Šios PUUKOS bananų riešutų bandelės yra veganas, be glitimoir dosniai nusagstytas pekano riešutais ir šokolado drožlėmis. Hubba hubba!

Premija? Juos lengva pasigaminti tiesiog 1 DUBULAS ir saujelė paprasti, sveiki ingredientai. Atėjo bandelių metas, draugai!

Linų sėmenų miltai, šokolado drožlės, avokadų aliejus, vanduo, migdolų miltai, miltų mišinys be glitimo, bananai, pekano riešutai, klevų sirupas, druska, vanilė ir kepimo soda

Šios veganiškas + be glitimo šokolado drožlių bandelės prasideda rišikliais be kiaušinių: trintų bananų ir linų kiaušinių. Linai ne tik išlaiko šiuos veganiškus, bet ir prideda omega ir skaidulų turtingo gėrio ir užtikrina idealiai drėgnus, švelnius bandeles.

Bananą sutrinkite maišymo dubenyje su linų kiaušiniais

Klevų sirupas išlaiko šias bandeles dažniausiai natūraliai saldinti (be šokolado drožlių), o migdolų miltų ir mūsų miltų mišinio be glitimo derinys daro juos itin purus su švelniais trupiniais tekstūra!

Šokolado drožlių įdėjimas į tešlos dubenį su smulkintais pekano riešutais

Be pagrindinių bandelių ingredientų, tokių kaip aliejus (arba veganiškas sviestas), kepimo soda, vanilė ir druska, yra tik du galutiniai ingredientai: šokolado drožlių ir pekano riešutų!

Viršutinė bandelių formelės nuotrauka, užpildyta tešla ir papildyta šokolado drožlėmis bei pekano riešutais

A dosnus suma, žinoma! Nenorėtume jums pasiūlyti nieko mažiau nei tirpstantis šokoladas ir traškūs pekano riešutai kas įkandimas.

Veganiškos bananų šokoladinės bandelės be glitimo ant plytelių krūvos

Nekantraujame, kol išbandysite šiuos bandeles! Jie yra:

Pūkuotas
Drėgnas
Konkursas
Riešutas
Šokoladu nusėtas
Lengva pagaminti
IR TAIP skanu!

Būdami dekadentiški, tačiau sveiki, jie puikiai tinka tingiems savaitgalio pusryčiams arba kaip užkandis, kuriuo galima mėgautis visą savaitę. Jie taip pat gražiai įkaista nuo užšalimo, jei norite juos visada laikyti šalia (patikėkite mumis… tai padarysite!).

Daugiau bandelių receptų

Jei išbandysite šį receptą, praneškite mums! Palikite komentarą, įvertinkite ir nepamirškite pažymėti nuotraukos @minimalistbaker Instagram tinkle. Į sveikatą, draugai!

Iš dalies suvalgytas bananinis šokoladinis pekano bandelė, kad parodytų purią tekstūrą ir ištirptų šokoladą

Paruošimo laikas 15 minučių

Virimo laikas 25 minučių

Bendras laikas 40 minučių

Porcijos 10 (blynai)

Kursas Pusryčiai, Desertas, Užkandis

Virtuvė Be glitimo, veganiškas

Tinka šaldikliui 1 mėnuo

Ar laikosi? 3-4 dienas

Neleiskite ekranui užtemti

  • 2 Valg linų sėmenų miltai (linų kiaušiniui gaminti*)
  • 1/4 puodelis vandens (linų kiaušiniui gaminti*)
  • 2 vidutinis prinokusių bananų (iš 2 bananų išeiga ~3/4 puodelio arba 210 g sutrintų)
  • 1/2 puodelis klevų sirupo (arba agavos nektaras)
  • 1/4 puodelis avokadų aliejaus, lydyto kokosų aliejaus arba veganiško sviesto
  • 1 ½ šaukštelis kepimo soda
  • 1 šaukštelis vanilės ekstraktas
  • 1/2 šaukštelis jūros druska
  • 1 puodelis MB 1:1 GF mišinys (arba kitas GF mišinys arba universalūs miltai – žr. pastabas*)
  • 1 puodelis migdolų miltų (arba migdolų miltų)
  • 2/3 puodelis žalių pekano riešutų, grubiai pjaustytų (arba graikinių riešutų)
  • 2/3 puodelis tamsaus šokolado drožlių (ir dar daugiau užpilui // prireikus užtikrinkite veganišką/be pieno produktų // mums patinka Enjoy Life)
  • Įkaitinkite orkaitę iki 350 laipsnių F (176 C) ir lengvai patepkite standartinio dydžio bandelių formą arba pridėkite popierinių įdėklų. Atidėkite į šalį.

  • Į didelį maišymo dubenį supilkite linų sėmenų miltus ir vandenį. Palikite 5 minutes, kad sutirštėtų – tai jūsų linų kiaušiniai.

  • Sudėkite bananus ir sutrinkite šakute arba bulvių trintuvu iki vientisos masės.

  • Įpilkite klevų sirupo, aliejaus, kepimo sodos, vanilės ir jūros druskos. Plakite apie 30 sekundžių, kol gerai susimaišys.

  • Įpilkite miltų be glitimo ir migdolų miltų (arba migdolų miltų). Maišykite mediniu šaukštu arba mentele, kol viskas susimaišys. Supilkite pekano riešutus ir šokolado drožles.

  • Tešlą tolygiai paskirstykite tarp bandelių formelių, užpildydami beveik iki viršūnių. Pasirinktinai, ant viršaus pabarstykite keletą šokolado drožlių.

  • Kepkite 25–28 minutes arba tol, kol viršus taps auksinės spalvos, o įsmeigtas dantų krapštukas išeis švarus.

  • Leiskite 5 minutes atvėsti bandelių formoje, tada atsargiai išimkite ir leiskite visiškai atvėsti ant vėsinimo grotelių.

  • Atvėsusį laikykite uždengtame inde kambario temperatūroje 3-4 dienas, šaldytuve 1 savaitę arba šaldiklyje iki 1 mėnesio.

*Jei nesate veganas, vietoje 2 šaukštų linų sėmenų miltų + 1/4 puodelio vandens galite pabandyti 2 kiaušinius, bet mes taip neišbandėme. Praneškite mums komentaruose, jei tai padarysite!
*Mūsų originalus „pasidaryk pats“ GF mišinys taip pat tiktų pagal šį receptą, kaip ir panašūs parduotuvėje įsigyti mišiniai. Jei ne be glitimo, mišinį be glitimo galite pakeisti viso grūdo konditerijos miltais arba nebalintais universaliais miltais.
*Pakeista iš bananinių šokoladinių pekano riešutų bandelių mūsų kulinarinėje knygoje.
* Informacija apie mitybą yra apytikslis įvertinimas, apskaičiuotas be pasirenkamų ingredientų.

Patiekimas: 1 bandelė Kalorijos: 345 Angliavandeniai: 39 g Baltymai: 5.1 g Riebalai: 21.9 g Sotieji riebalai: 4.3 g Polinesotieji riebalai: 4 g Mononesotieji riebalai: 10.5 g Transriebalai: 0 g Cholesterolis: 0 mg Natris: 314 mg Kalis: 358 mg Pluoštas: 5.1 g Cukrus: 17.4 g Vitaminas A: 3 TV Vitaminas C: 2 mg Kalcis: 64 mg Geležis: 2.6 mg





Source link

Draugai: - Marketingo agentūra - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Miesto naujienos - Šeimos gydytojai - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai - Teniso treniruotės - Pranešimai spaudai -