Ar tai saugi erdvė pripažinti, kad turime problemų? Konkrečiai nepasotinamas Apetitas pridėti saldžiųjų bulvių prie desertų? Pirmiausia gaminome pyragus, paskui blondines, tada triufelius. O dabar? Pot de crème! Kuris iš tikrųjų yra tik storas, šilkinis lygus pudingas (yum!).
Tai super šokolado 5 ingredientasPrancūzų įkvėptas „Wonder Dessert“ jaučiasi elegantiškas ir nuolaidus! Niekas nesužinos, kad tai yra veganai, turtingi maistinės medžiagos ir taip paprasta gaminti. Paruoškite savo saldžias bulves … Padarykime puodą de crème!
Tuo tarpu puodasèAš, išverstas pažodžiui, reiškia „kremo puodą“, šiame recepte nėra pieno produktų. Bet nebijok! Šis sveikesnis posūkis yra storas ir vešlus, kaip ir varškės stiliaus prancūzų desertas, pagamintas iš pieno, grietinėlės ir kiaušinių.
Paslaptis? Saldžiosios bulvės! Taip, teisingai-desertai su paslėptais, sveikesniems ingredientams yra mūsų uogienė. Ir jūs parodėte mums, kad ir tu juos myli!
Dėl šios priežasties tiesiog nulupkite, susmulkinkite ir Garinkite saldžią bulvę.
Tada ištirpinkite šokoladą.
Tada sumaišykite saldžiąsias bulves ir šokoladą į maišytuvą kartu su klevų sirupu, jūros druska ir vanile, ir maišykite, sumaišykite, sumaišykite!
Galiausiai perkelkite šilkinis lygus Maišykite į akinius, dubenėlius, stiklainius, Ramekins – kad ir kas tau patiktų! – ir leiskite maždaug valandą atšaldyti šaldytuve.
Kai jis bus atšaldytas, galite pasirinkti į viršų su kokosų plakta grietinėle, uogomis ir nusiskuto šokoladu, kad gautumėte papildomą dekadenciją. Ir viskas! Paprasti ingredientai, paprasti metodai, dideli rezultatai!
Negalime laukti, kol išbandysite šį puodą de crème! Tai:
Kreminis
Turtingas
Chocolaty
Šilkinis lygus
Elegantiškas
Lengva padaryti
& Taip skanu!
Tai padarytų tobulą desertą Valentino (arba Galentino) dienai, linksmai ar tuos laikus, kai jūs tiesiog reikia Šokoladas (ir saldžiosios bulvės – labas, mėnesinis potraukis)!
Meilė šokolado desertai? Čia yra dar keli:
Jei išbandysite šį receptą, praneškite mums! Palikite komentarą, įvertinkite jį ir nepamirškite pažymėti nuotraukos @minimalistbaker „Instagram“. Džiaugsmas, draugai!
Porcijos 4 (1/2 puodelio porcijos)
Neleiskite savo ekranui tamsėti
- 1 Vidutinis saldžiosios bulvės, supjaustytos į 1 colio kubelius (1 vidutinės saldžiosios bulvės yra ~ 2/3 svaro ir išeiga ~ 2 puodeliai arba 300 g kubelių ir 1 puodelis arba 200 g košės)
- 3/4 puodelis Tamsų šokolado drožlės, ištirpę (Užtikrinkite, kad veganai/pieno produktai būtų be
- 1/3 puodelis Klevo sirupas
- 1/8 TSP Jūros druska
- 1 TSP Vanilės ekstraktas
-
Įdėkite nuluptą, kubelinę saldžią bulvę į garlaivio krepšį ant verdančio vandens, uždenties ir garo, kol bus labai minkšta (jį turėtų būti lengva kišti su šakute), maždaug 10–15 minučių.
-
Tuo tarpu ištirpinkite šokolado drožles, pridėdami juos prie mažo stiklo ar metalinio dubenėlio ir atsargiai uždėdami dubenį ant puodelio, kuriame yra troškinančio vandens. Įkaitinkite, retkarčiais maišydami mentele ar šaukšteliu, kol ištirps ir neliks gabalėlių, maždaug 5 minutes. Taip pat galite juos ištirpinti į šilumos atsparų dubenį mikrobangų krosnelėje 20 sekundžių. Nuimkite nuo ugnies.
-
Susmulkinkite saldžiąsias bulves, išmatuokite 1 puodelį (200 g) (sureguliuokite kiekį, jei pakeisite numatytąjį porcijų skaičių) ir įpilkite į greitaeigį maišytuvą su klevų sirupu, jūros druska ir vanilės ekstraktu. Galite naudoti bet kokias papildomas saldžias bulves kaip užkandį ar užšaldyti, kad pridėtumėte kokteilių ar kitų desertų. Maišykite aukštai iki vientisos ir kreminės.
-
Toliau lėtai liejkite ištirpintą šokoladą ir mažiausiai 1 minutę susimaišykite ant aukštai, kelis kartus nusukdami šonus, kol mišinys bus visiškai lygus. Jis turėtų atrodyti kaip šilkinis ištirpęs šokoladas.
-
Padalinkite mišinį į 4 mažus ramekinus ar stiklines (mums patinka negili, platūs desertiniai akiniai, tokie kaip šie) ir švelniai papurškite stiklainius/puodelius, kad išlygintumėte viršūnes. Prieš mėgaudamiesi šaldykite mažiausiai 1 valandą!
-
Patiekite atšaldytą savarankiškai arba užpildykite pasirenkamu kokosų plakta grietinėle, nusiskuto tamsiu šokoladu ir (arba) šviežiomis uogomis.
-
Saugokite visus šaldytuve uždengtus likučius iki 4–5 dienų arba 1 mėnesį (ar ilgiau) šaldiklyje.
*Adaptuota iš mūsų niūraus tamsaus šokolado saldžiųjų bulvių triufelių.
*Informacija apie mitybą yra apytikslis įvertinimas, apskaičiuotas be pasirenkamų ingredientų.
Tarnavimas: 1 (Pusiau puodelio porcija) Kalorijos: 282 Angliavandeniai: 48.1 g Baltymas: 3.2 g Riebumas: 13.5 g Sočiųjų riebalų: 7.9 g Polinesočiųjų riebalų: 0 g Mononesočiųjų riebalų: 0 g Trans riebalai: 0 g Cholesterolis: 0 mg Natris: 74 mg Kalis: 508 mg Pluoštas: 6.4 g Cukrus: 29.7 g Vitaminas A: 1478 Iu Vitaminas C: 1.5 mg Kalcis: 68 mg Geležis: 4.9 mg