Kreminis pesto padažas (be pieno) – minimalistiniai kepėjų receptai


Medinis šaukštas, pilnas kreminio pesto be pieno, ant indelio, pilno pesto padažo recepto

Mes rengiame pesto vakarėlį, o jūs esate kviečiami! Su visomis žolelėmis, pikantišku tradicinio bazilikų pesto gėriu, šis kreminis be pieno pesto PADAŽAS yra be galo universalus ir beveik taip pat lengva. Jis susijungia tiesiog 5 minutės su 7 paprasti ingredientai!

Šis padažas skanus ant visko – nuo ​​makaronų iki daržovių ir ne tik. Gaminame pesto!

Maistinės mielės, anakardžiai, vanduo, alyvuogių aliejus, citrinos, česnakai, šviežias bazilikas ir jūros druska

Kaip pasigaminti kreminį pesto padažą be pieno!

Šis kreminis pesto padažas yra mūsų „Easy Vegan Pesto“ padažas. Jame yra panašių ingredientų, įskaitant baziliką, česnaką, citrinų sultis, maistines mieles, alyvuogių aliejų ir druską. Skirtumas tas, kad jis nukreipiamas į a kreminis, sūrus, riebus kryptis su anakardžiais ir papildomu vandeniu, maistinėmis mielėmis ir druska.

Vandens pylimas į maišytuvą ant anakardžių, česnako, šviežio baziliko ir maistinių mielių

Norėdami tai padaryti, tiesiog sutrinkite viską galingame trintuve (kad anakardžiai visiškai suirtų), ir jis paruoštas patiekti!

Šaukštas kreminio pesto padažo stovi ant stiklainio, kuriame yra daugiau padažo

Tikimės, kad jums patiks šis pesto padažas be pieno! Tai:

Kreminis
Pikantiškas
Ryškus
Herbis
Greita ir paprasta
IR TAIP universalus!

Mėgaukitės ant makaronų arba apšlakstykite vištieną, žuvį, daržoves ar dubenėlius (receptas netrukus)!

Daugiau „Herby“ padažų be pieno

Jei išbandysite šį receptą, praneškite mums! Palikite komentarą, įvertinkite ir nepamirškite pažymėti nuotraukos @minimalistinis kepėjas Instagrame. Į sveikatą, draugai!

Ant dubenėlio virtų makaronų užtepkite kreminį pesto padažą be pieno

Paruošimo laikas 5 minučių

Bendras laikas 5 minučių

Porcijos 8 (1/4 puodelio porcijos)

Kursas Padažas

Virtuvė Be pieno, be glitimo, įkvėptas italų, veganiškas

Tinka šaldikliui Nr

Ar laikosi? 2-3 dienas

Neleiskite ekranui užtemti

  • 2/3 puodelis žali anakardžiai*
  • 2 puodeliai (laisvai supakuoti) švieži baziliko lapeliai
  • 3 Valg alyvuogių aliejus (kad būtų sodrus // jei be aliejaus, įpilkite daugiau vandens)
  • 2-3 Valg citrinos sulčių
  • 2 Valg maistingos mielės
  • 1 šaukštelis jūros druska
  • 1 mažas gvazdikėlis česnakas, nuluptas
  • 1/2-2/3 puodelis vandens
*Puikiai tiks ir „NutriBullet“ ar panašus mažas, galingas blenderis. Pagal šį receptą anakardžių mirkyti nebūtina, bet jei neturite galingo blenderio, mirkymas padės (nors to gali nepakakti, kad būtų pasiektas visiškai kreminis padažas).
*Receptas kaip parašyta pagamina ~2 puodelius.
*Adaptuota iš mūsų kreminių veganiškų pesto makaronų (30 minučių!).
* Informacija apie mitybą yra apytikslis įvertinimas, apskaičiuotas naudojant mažesnį citrinos sulčių kiekį.

Patiekimas: 1 (1/4 puodelio) porcija Kalorijos: 116 Angliavandeniai: 4.6 g Baltymas: 3.3 g Riebalai: 10 g Sotieji riebalai: 1.6 g Polinesotieji riebalai: 1.4 g Mononesotieji riebalai: 6.3 g Trans-riebalų: 0 g Cholesterolis: 0 mg Natris: 295 mg Kalis: 141 mg Pluoštas: 1 g Cukrus: 0.8 g Vitaminas A: 70 TV Vitamino C: 3 mg Kalcis: 21 mg Geležis: 1.1 mg





Source link

Draugai: - Marketingo agentūra - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Miesto naujienos - Šeimos gydytojai - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai - Teniso treniruotės - Pranešimai spaudai -