20 smagių vasaros vakarienės idėjų kitam patiekalui – virėja pora


Reikia vasaros vakarienės idėjos? Čia yra visi geriausi sezono receptai: kepti ant grotelių arba be virimo, su šviežiais sezoniniais ingredientais!

Vasaros vakarienės idėjos, vasaros vakarienės receptai

Vasara yra vienas geriausių sezonų gaminant maistą namuose. Tai metų laikas, kai reikia kepti grilį arba gaminti šviežius, minimaliai pagamintus receptus. Griebkite pomidorus, baziliką ir kukurūzus, nes turime naujausių idėjų jūsų terasai!

Čia yra visos geriausios vasaros vakarienės idėjos! Jie kepami ant grotelių, ruošiami minimaliai arba juose yra geriausių šviežių vasaros ingredientų, kuriuos rasite ūkininkų turguje arba sode. Tada skaitykite keletą garnyrų ir gėrimų porų pasiūlymų. Tegul sezonas prasideda!

O dabar mūsų mėgstamiausios vasaros vakarienės idėjos!

Vasaros garnyrai, kuriuos galima derinti

Ar žinote savo vasaros vakarienės receptus? Pereikime į šonus! Čia yra visi mūsų populiariausi vasaros garnyrai ir vasarinės salotos, iš kurių gaminami skaniausi pilnaverčiai patiekalai.

Papildykite gėrimais ir skanėstais

Reikia idėjų vasaros kokteiliams ar vasariškiems desertams? Mes taip pat turime tai! Sujunkite kai kurias iš šių skanių idėjų:

Dažnai užduodami klausimai

Kokios yra paprastos vakarienės idėjos karštoms vasaros naktims, kurių nereikia gaminti?

Puikus klausimas! Kai per karšta įjungti orkaitę, pabandykite gaivinančias salotas su ant grotelių kepta vištiena arba ant grotelių keptomis krevetėmis, kvapniu gaspaču ar spalvingais daržovių įvyniojimais. Taip pat galite surinkti kepimo lentą su šviežiais vaisiais ir sūriu arba greitai paruošti ceviche.

Kaip į vasaros vakarienę įtraukti sezoninių produktų?

Vasara lūžta nuo skanių vaisių ir daržovių! Pasinaudokite sezono pranašumais, į savo patiekalus įtraukdami pomidorų, kukurūzų, cukinijų, uogų ir melionų. Kepkite juos ant grotelių, dėkite į salotas arba naudokite kaip picų ir taco priedus.

Kokios smagios, šeimai tinkamos kepimo ant grotelių idėjos vasarai?

Į grilio gaminimą įtraukite visą šeimą! Išbandykite kebabus su skirtingais mėsos, daržovių ir vaisių deriniais arba pasigaminkite savo mėsainius su įvairiais priedais. Taip pat galite kepti picas, kepti žuvies taco ar net desertus, tokius kaip ant grotelių kepti persikai.

Spausdinti

laikrodis laikrodžio piktogramastalo įrankiai stalo įrankių piktogramavėliava vėliavos piktogramaaplanką aplanko piktogramąinstagramas instagram piktogramapinterest pinterest piktogramaFacebook facebook piktogramaspausdinti spausdinimo piktogramakvadratai kvadratų piktogramaširdies širdies piktogramaširdis tvirta širdies tvirta piktograma

apibūdinimas

Šiuose vyšninių pomidorų makaronuose dera saldūs pomidorai, iškepti karštoje keptuvėje su šviežiu baziliku ir parmezanu. Lengva vakarienės idėja, kuri tiesiog stulbinanti!


  • 8 uncijos trumpi makaronai (penne, rigatoni, orecchiette (parodyta čia), kriauklės, cavatappi ir kt.)
  • 3 šaukštai alyvuogių aliejus, padalintas
  • 2 pintos sveiki vyšniniai pomidorai
  • 1 valgomasis šaukštas balzamiko acto
  • Košerinė druska
  • Šviežiai malti juodieji pipirai
  • 2 česnako skiltelės
  • ½ puodelio tarkuoto parmezano sūrio, padalinto
  • ¼ puodelio makaronų vanduo
  • 1 sauja šviežių mažų baziliko lapelių, susmulkintų, jei dideli


  1. Padarykite makaronus: Puodą su gerai pasūdytu vandeniu užvirinkite. Virkite makaronus, kol jie taps tik al dente. Pradėkite ragauti likus kelioms minutėms iki pakuotės rekomendacijų: norite, kad ji būtų švelni, bet viduje dar šiek tiek tvirta; paprastai apie 7–8 minutes. Prieš nusausindami, su skysčio matavimo puodeliu (mažiausiai ¼ puodelio) rezervuokite šiek tiek makaronų vandens. Nusausinkite makaronus.
  2. Pomidorus sudėkite į lizdines plokšteles: Labai didelėje keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitinkite 2 šaukštus alyvuogių aliejaus. Kai pomidorai bus karšti, sudėkite pomidorus, įsitikinkite, kad aplink kiekvieną pomidorą lieka vietos (jie nesiliečia), o keptuvė nėra perpildyta. Jei naudojate vidutinę keptuvę, kepkite pomidorus 2 porcijomis.* Kepkite 1 minutę neliesdami keptuvės, tada dar 2–3 minutes, kol susidarys pūslės, keletą kartų pakratydami keptuvę, kad pomidorai apsisuktų. Išjunkite ugnį ir apšlakstykite balzamiko actu, kelis kartus švelniai pakratydami, kad pasidengtų. Pagal skonį įberkite 2 žiupsnelius košerinės druskos ir šviežiai maltų juodųjų pipirų. Išimkite pomidorus iš keptuvės į dubenį.
  3. Užbaikite patiekalą: Susmulkinkite česnaką. Kai makaronai iškeps, toje pačioje keptuvėje ant vidutinės silpnos ugnies įkaitinkite likusį 1 šaukštą alyvuogių aliejaus. Sudėkite česnaką ir kepkite 1 minutę, kol pasidarys kvapnus. Nusausinkite keptuvę su ¼ puodelio makaronų vandens, šaukštu nubraukite keptuvę, kad išsiskirtų visas pomidorų sulčių skonis. Išjunkite šilumą.
  4. Sudėkite makaronus į keptuvę ir išmeskite, kad apsemtų. Įpilkite pūslėtųjų pomidorų, ¼ puodelio tarkuoto parmezano sūrio ir baziliko. Pagardinkite 2 žiupsneliais košerinės druskos ir daug šviežių maltų pipirų. Paragaukite ir, jei reikia, įberkite dar druskos. Patiekite su likusiu ¼ puodelio tarkuoto parmezano sūrio, apibarstyto ant viršaus.

Pastabos

*Jei keptuvė per daug perpildyta, pomidorai garuos, o ne pūslės. Viskas priklauso nuo jūsų keptuvės dydžio: jei naudojate vidutinę keptuvę, vienu metu turėsite kepti 1 pintą.

  • Kategorija: Pagrindinis patiekalas
  • Metodas: Viryklė
  • Virtuvė: italų
  • Dieta: Vegetaras



Source link

Draugai: - Marketingo agentūra - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Miesto naujienos - Šeimos gydytojai - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai - Teniso treniruotės - Pranešimai spaudai -