Geriausios bulvių salotos – gamina pora


Štai kaip padaryti viską, kas geriausia bulvių salotų receptas! Mūsų amerikietiškos klasikos versija yra kreminė, traški ir aštri. Jame kaip tik tinka marinuoti agurkai, o kreminis užpilas yra skonio pliūpsnis. Tai prižiūrėtojas: jis tapo mūsų šeimos mėgstamiausiu iškylų ​​​​staliuku ir maisto ruošimui!

Bulvių salotų receptas

Kodėl mums patinka šis receptas

Yra tiek daug būdų pasigaminti bulvių salotas: vokiškas ar prancūziškas su aštriu vinigretu, apibarstytomis šviežiomis žolelėmis ar net su šparaginėmis pupelėmis. Mėgstame jas visas, bet vienas iš jų, kurių trokštame kiekvieną vasarą, yra klasikinis amerikietiškų bulvių salotų receptas!

Mūsų klasikinis produktas yra kreminis ir aštriai saldus, pripildytas traškių svogūnų ir marinuotų agurkėlių su reikiamu traškumo kiekiu, kontrastuojančiu su kreminiu padažu ir minkštomis bulvėmis. Manome, kad jis skirtas sulaukti žvaigždės per kitą jūsų maistą ar iškylą, nes jis tapo šeimos mėgstamiausiu, kurio prašo visi mūsų draugai ir šeimos nariai!

„Nuostabus receptas!!! Labai ačiū. Aš naudojau obuolių sidro actą ir šviežius krapus. Mano kulinarijos kritikė, žmona, manė, kad tai puiku. Laikytojas! -Bobas

Ingredientai tam bulvių salotų receptas

Surinkite buteliukus majonezo, garstyčių ir marinuotų agurkų: štai kaip pasigaminti bulvių salotas amerikietišku būdu! Šis pagardų festivalis iš tiesų sukuria geriausią skonį. Tai yra mūsų senelės gaminamos klasikos su keletu pataisymų, pavyzdžiui, šviežių krapų pridėjimas, kad būtų žolelių skonio. Štai ko jums reikės šiam receptui:

  • Jukono auksinės bulvės: Svarbi bulvių įvairovė! Auksinės Yukon bulvės yra švelniai saldaus skonio ir išlaiko formą verdamos. Čia nepakeiskite raudonų lukštų ar rusvų bulvių!
  • Baltojo vyno actas, geltonosios garstyčios ir Dižono garstyčios: Geltonosios garstyčios yra šio klasikinio recepto pagrindas, bet mums patinka su trupučiu Dižono garstyčių, kad būtų sudėtingiau. Jei jo neturite, tinka ir 100% geltonųjų garstyčių naudojimas.
  • Salierai, žalieji svogūnai ir raudonieji svogūnai: Šios daržovės suteikia traškumo. Jei norite, raudonojo svogūno galite praleisti, bet mums jis patinka, nes jis suteikia spalvos.
  • Saldus marinuotas agurkas (arba marinuoti krapai): Saldūs marinuoti agurkai suteikia tik reikiamo saldumo visam mišiniui. Tačiau tinka ir smulkintų krapų marinuoti agurkai, kurie sustiprina pikantiškas natas.
  • Majonezas ir grietinės: Šių dviejų derinys sukuria šilkinį, kreminį padažą. Graikišką jogurtą pakeitus grietine, skonis paryškėja ir suteikia šiek tiek aštrumo.
  • Švieži krapai ir salierų sėklos: Šie du prieskoniai suteikia didelę skonio dozę.
Geriausios bulvių salotos

Kaip pasigaminti bulvių salotas (pagrindiniai žingsniai)

Sudėtingiausia bulvių salotų ruošimo dalis yra virti bulves, užtikrinant, kad jos būtų minkštos, ne per kietos ar minkštos. Be to, tai paprastas smulkinimas ir maišymas. Štai pagrindiniai žingsniai arba pereiti prie recepto žemiau:

  • Bulves supjaustykite ketvirčiais, tada sudėkite į puodą su šaltu vandeniu. Palikite odeles: vėliau jos lengvai nusiims.
  • Virkite 8–15 minučių, kol šakutė suminkštės. Nusausinkite ir nuplaukite juos po šaltu vandeniu. Nuplėškite odeles pirštais, tada supjaustykite kauliukais. Kai jie pakankamai atvėsę, kad juos būtų galima liesti, po virimo odelės lengvai nusiima.
  • Bulves apšlakstykite actu ir druska. Šis Julia Child triukas yra mūsų prancūziškų bulvių salotų recepto dalis: prieš įmaišant jas į salotas, bulvėms suteikiamas aštrus skonis.
  • Sumaišykite visus salotų ingredientus, tada atvėsinkite 2 valandas. Šios salotos labai skanios iš karto, bet skaniausios atvėsusios.
Kaip pasigaminti bulvių salotas

Informacija apie saugojimą

Šis bulvių salotų receptas laikui bėgant tobulėja! Galite pagaminti partiją ir keletą dienų laikyti šaldytuve. Štai ką reikia žinoti apie saugojimą:

  • Kiek laiko bulvių salotos laikomos šaldytuve? Iki 5 dienų. Laikui bėgant skonis tampa dar geresnis.
  • Kiek laiko bulvių salotos laikosi lauke? Iki 1 valandos. Jei tiekiate lauke, galite palikti nešaldytą iki 1 valandos, tada grąžinkite į ledu supakuotą aušintuvą.
  • Kiek laiko bulvių salotos laikosi kambario temperatūroje? Iki 2 valandų. Tačiau, jei įmanoma, stenkitės kuo mažiau sėdėti kambario temperatūroje.
  • Ar galima užšaldyti bulvių salotas? Šaldyti nerekomenduojama dėl majonezo. Mayo blogai užšąla ir po užšalimo gali atsiskirti, o bulvės gali pakisti. Geriausias būdas prailginti tarnavimo laiką – laikyti šaldytuve.

Bulvių salotų receptų variacijos

Mums labiausiai patinka šios klasikinės bulvių salotos, tačiau turime tiek daug kitų variantų! Veganiškų bulvių salotų versija yra mūsų mėgstamiausia, tačiau čia yra keletas kitų idėjų:

  • Šios veganiškos bulvių salotos skonis kaip klasikinės bulvių salotos, tačiau kreminiam padažui gaminti naudojami anakardžiai.
  • Šios prancūziškos bulvių salotos yra įmantrios ir kupinos skonio, jose yra švelnus vinigretas, raudonos bulvės, kaparėliai ir petražolės.
  • Šios krapų bulvių salotos yra klasikinės, kupinos šviežių žolelių, pagardintos alyvuogių aliejumi ir actu.
  • Mūsų raudonųjų bulvių salotose vietoj Jukono aukso spalvos yra raudonos bulvės.

Dietos užrašai

Šis bulvių salotų receptas yra vegetariškas ir be glitimo.

Dažnai užduodami klausimai

Kaip išvengti, kad bulvių salotos netaptų vandeningos?

Norėdami išvengti vandeningų bulvių salotų, būtinai virkite bulves, kol jos suminkštės, o ne pervirs. Prieš pildami padažą, gerai nusausinkite ir leiskite šiek tiek atvėsti. Taip pat nepermaišykite salotų, nes taip bulvės gali suskaidyti ir išsiskirti drėgmės perteklius.

Ar galiu iš anksto pasigaminti bulvių salotas?

Taip, bulvių salotas galima pasigaminti iš anksto. Tiesą sakant, skoniai linkę susilieti ir tobulėti, kuo ilgiau jis stovi šaldytuve. Jis laikomas šaldytuve iki 5 dienų.

Kokie yra klasikinių bulvių salotų recepto variantai?

Klasikines bulvių salotas galima pritaikyti įvairiais būdais! Galite pridėti įvairių ingredientų, pvz., pjaustytų kietai virtų kiaušinių, trupintos šoninės, kubeliais pjaustytų salierų, pjaustytų svogūnų, marinuotų agurkų arba šviežių žolelių, pavyzdžiui, krapų ar petražolių. Taip pat galite eksperimentuoti su įvairių tipų padažais, pavyzdžiui, garstyčių vinaigrete arba kreminiu krapų užpilu.

Spausdinti

laikrodis laikrodžio piktogramastalo įrankiai stalo įrankių piktogramavėliava vėliavos piktogramaaplanką aplanko piktogramąinstagramas instagram piktogramapinterest pinterest piktogramaFacebook facebook piktogramaspausdinti spausdinimo piktogramakvadratai kvadratų piktogramaširdies širdies piktogramaširdis tvirta širdies tvirta piktograma

apibūdinimas

Štai kaip pasigaminti mūsų geriausių bulvių salotų receptą! Mūsų amerikietiškos klasikos versija yra kreminė, traški ir aštri. Jame kaip tik tinka marinuoti agurkai, o kreminis užpilas yra skonio pliūpsnis. Tai prižiūrėtojas: jis tapo mūsų šeimos mėgstamiausiu iškylų ​​​​staliuku ir maisto ruošimui!


  • 3 svarų Yukon auksinės bulvės*
  • 3 šaukštai baltojo vyno actas, padalintas
  • 1 ¼ arbatinio šaukštelio košerinė druska, padalinta
  • 3 dideli salierų stiebai
  • 5 žalieji svogūnai, plonais griežinėliais (ir baltos, ir žalios porcijos)
  • ¼ puodelio raudonasis svogūnas, susmulkintas
  • 2 šaukštai smulkintų šviežių krapų
  • ½ puodelio saldaus marinuoto agurkėlio (arba kapotų krapų marinuotų agurkų)
  • ½ puodelio majonezo
  • ½ puodelio grietinės (arba graikiško jogurto)
  • 3 šaukštai geltonųjų garstyčių (arba 2 geltona ir 1 valgomasis šaukštas Dižono)
  • 1 arbatinis šaukštelis salierų sėklos


  1. Virkite bulves: Bulves supjaustykite ketvirčiais, palikdami odeles. Įdėkite juos į didelį puodą, užpildytą šaltu vandeniu. Užvirinkite ir virkite 8–12 minučių, kol subadydami šakute suminkštės. Nusausinkite ir nuplaukite bulves po šaltu vandeniu. Leiskite šiek tiek atvėsti, tada pirštais nulupkite odeles ir supjaustykite bulves kąsnio dydžio gabalėliais. Sudėkite bulves į dubenį ir apšlakstykite 2 šaukštais baltojo vyno acto ir ½ arbatinio šaukštelio košerinės druskos. Išmaišykite ir palikite pastovėti 5 minutes.
  2. Tuo tarpu paruoškite salotas: Salierų stiebus perpjaukite per pusę išilgai, tada plonai supjaustykite. Smulkiai supjaustykite žaliuosius svogūnus. Susmulkinkite raudonąjį svogūną. Susmulkinkite krapus.
  3. Dideliame dubenyje sumaišykite majonezą, graikišką jogurtą arba grietinę, geltonąsias garstyčias, Dižono garstyčias, salierų sėklas, 1 šaukštą baltojo vyno acto, ¾ arbatinio šaukštelio košerinės druskos ir daug šviežių maltų pipirų. Įpilkite bulvių, salierų, žaliųjų svogūnų, raudonųjų svogūnų ir saldžiųjų marinuotų agurkų prieskonių ir maišykite, kol visiškai susimaišys. Norėdami gauti geriausius rezultatus, prieš patiekdami atvėsinkite 2 valandas. Laikoma šaldytuve 5 dienas.

Pastabos

*Įvairovė čia yra svarbi: naudokite Yukon auksines arba auksines bulves, kad pasiektumėte geriausių rezultatų.

  • Kategorija: Garnyras
  • Metodas: Virtas
  • Virtuvė: Salotos
  • Dieta: Vegetaras



Source link

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Draugai: - Marketingo agentūra - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Miesto naujienos - Šeimos gydytojai - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - VeidoskaitaTeniso treniruotės -