Lengvos žiemos vaisių salotos (1 dubuo!)


Žiemos vaisiai yra išgyvenusiųjųišgyvenant šalčiausias metų dienas. Turėjome parodyti jiems tam tikrą dėkingumą. Paruoškite šias paprastas, energingas žiemos vaisių salotas!

Beveik jaučiasi taip pat paprasta būti receptu (1 dubuo, 5 ingredientai, 15 minučių!), bet mes esame Minimalistinis Juk kepėjas. Padarykime!

Apelsinų, obuolių, kivių, žaliųjų citrinų, granatų ir šviežių mėtų

Kaip pasigaminti šias paprastas žiemos vaisių salotas

Šios žieminės vaisių salotos yra tikrai LENGVOS! Sudėtingiausia dalis yra segmentuojant apelsiną. Ir mes tik tai pažadame garsai bauginanti. Kai tai padarysite vieną kartą, būsite pasirengę parodyti savo segmentavimo įgūdžius draugams!

Arba… galite tiesiog naudoti apelsiną be sėklų! Pagrindinis segmentavimo tikslas apelsinas turi pašalinkite sėklas. Jis taip pat pašalina šerdį ir membranas, užtikrindamas geriausią tekstūrą ir maksimalų saldumą.

KAIP suskirstyti apelsiną į segmentustu klausi? Pirmas žingsnis yra nupjaukite žievelę. Lengviausia tai padaryti nupjovus apelsino viršų ir apačią, kad jis būtų plokščias (žr. nuotrauką žemiau). Tada galite lengvai nupjauti šonus.

Aštriu peiliu pašalinkite apelsino žievelę

Tada viena ranka laikysite apelsiną ir švelniai įpjaukite kiekvienos membranos viduje (žr. nuotrauką žemiau), kad sukurtumėte griežinėlius. Dabar suskirstėte apelsiną į segmentus. EIK TU!

Supjaustykite nuluptą apelsiną, kad parodytumėte, kaip jį suskirstyti į segmentus

Toliau reikia nulupti ir pjaustyti kivi ir susmulkinti an obuolys! Kivių žievelės pašalinimas užtikrina geriausią skonį ir neryškią tekstūrą.

Nupjaukite kivio žievelę

Tada norime supjaustyti visus vaisius net kąsnio dydžio gabaliukais nes kažkaip taip salotos skanesnis. Logika nepaaiškinama. Bet pasitikėti!

Dubenyje supjaustykite kąsnio dydžio apelsino ir kivi gabalėlius

Liko tik šlapdriba medusišspausti kalkių arba citrina, ir viską sumaišykite!

Supilkite medų į dubenį su pjaustytu obuoliu, kiviu ir apelsinu

Granatai ir mėtos yra pasirenkami priedai, suteikiantys gaivumo ir spalvų!

Naudodami serviravimo šaukštus išmeskite šviežių žieminių vaisių salotas

Džiaugiamės galėdami išbandyti šias vaisių salotas! Tai:

Šviežia
Traškus
Gyvybingas
gražus
Lengvai pasaldinta
Labai lengva pagaminti
& Puikiai tinka žiemai!

Šios salotos yra geriausios iš abiejų pasaulių: pakankamai puošnios šventiniam stalui (įskaitant granatus + mėtas!) ir pakankamai paprastos, kad būtų galima sumaišyti, kai valote savaitės pabaigos šaldytuvą!

Daugiau žiemos salotų

Jei išbandysite šį receptą, praneškite mums! Palikite komentarą, įvertinkite ir nepamirškite pažymėti nuotraukos @minimalistbaker Instagram tinkle. Į sveikatą, draugai!

Pabarstykite granatų arilus į mūsų lengvų žieminių vaisių salotų dubenį

Paruošimo laikas 15 minučių

Bendras laikas 15 minučių

Porcijos 4 (~1 puodelio porcijos)

Kursas Salotos, garnyras

Virtuvė Be glitimo, veganiškas (nebūtina)

Tinka šaldikliui Nr

Ar laikosi? 2-3 dienas

Neleiskite ekranui užtemti

  • 2 vidutinis apelsinai, suskirstyti į segmentus / susmulkinti ir supjaustyti 1/2–1 colio gabalėliais (žr. instrukcijas)
  • 1 mažas traškus medaus obuolys, supjaustytas 1/2–1 colio gabalėliais (arba kita saldi, traški rūšis, tokia kaip Fuji)
  • 2 tvirtas, tik subrendęs kiviai, nulupti ir supjaustyti 1/2 colio gabalėliais
  • 1 Valg laimo sultys (arba citrina, bet mes pastebime, kad laimas suteikia daugiau skonio)
  • 1 Valg medus (arba klevų sirupas, jei veganiškas)

GARYNAS neprivaloma

  • 1/3 puodelis granatų arils (Sužinokite, kaip geriausia pjaustyti granatą čia)
  • 1-2 Valg šviežiai pjaustytų mėtų lapelių
  • Apelsinas: Norėdami suskirstyti apelsiną į segmentus, padėkite jį ant pjaustymo lentos ir aštriu peiliu nupjaukite viršų ir apačią, pašalinkite žievelę ir šerdį, kad vaisiai būtų matomi. Tada uždėkite vieną iš plokščių kraštų ant pjaustymo lentos ir nupjaukite likusią žievelę bei šerdį, kol eisite apelsiną. Laikykite nuluptą apelsiną nedominuojančioje rankoje ir atsargiai supjaukite membranų viduje, sukurdami griežinėlius. Sėklos ir membranos nebebus pritvirtintos prie griežinėlių. Suskirstę griežinėlius į segmentus supjaustykite salotoms ~1/2-1 colio gabalėliais.

  • Arba, jei naudojate apelsiną be sėklų, užuot pjaustę gabalėliais, nuluptą apelsiną galite dėti ant pjaustymo lentos, perpjauti per pusę, tada plonais griežinėliais ir supjaustyti kąsnio dydžio trikampiais.

  • APPLE: Mums patinka palikti žievelę, kad būtų lengviau ir skaidulų! Obuolius supjaustykite ~ 1 colio griežinėliais, pašalinkite šerdį ir supjaustykite 1/2–1 colio gabalėliais.

  • KIVI: Nupjaukite kivio galus, vieną iš nupjautų galų uždėkite ant pjaustymo lentos ir atsargiai nupjaukite žievelę. Kivius supjaustykite 1/2–1 colio gabalėliais.

  • Į maišymo dubenį arba patiekimo lėkštę sudėkite susmulkintus apelsino skilteles, obuolį ir kivi. Įpilkite žaliosios citrinos sulčių ir medaus ir švelniai plakite, kol pasidarys tolygiai padengtas ir neliktų medaus gumulėlių.

  • Papuoškite granatų aliejumi ir (arba) kapotomis mėtomis (abu neprivaloma, bet TAIP gražu!).

  • Geriausias šviežias. Likusios salotos (be mėtų) išsilaikys šaldytuve 2-3 dienas, nes citrusiniai vaisiai padeda išvengti obuolių rudos spalvos. Mėta paruduoja per 24 valandas ir geriausia dėti prieš pat patiekiant.

* Informacija apie mitybą yra apytikslis įvertinimas, apskaičiuotas be pasirenkamų ingredientų.

Patiekimas: 1 puodelis Kalorijos: 88 Angliavandeniai: 22.6 g Baltymai: 1.1 g Riebalai: 0.3 g Sotieji riebalai: 0 g Polinesotieji riebalai: 0.1 g Mononesotieji riebalai: 0 g Trans riebalai: 0 g Cholesterolis: 0 mg Natris: 2 mg Kalis: 273 mg Pluoštas: 3.5 g Cukrus: 17.5 g Vitaminas A: 33 TV Vitaminas C: 70 mg Kalcis: 41 mg Geležis: 0.2 mg





Source link

Draugai: - Marketingo agentūra - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Miesto naujienos - Šeimos gydytojai - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai - Teniso treniruotės - Pranešimai spaudai -