Kai trokštate sūrio pyrago ir trokštate jo dabarNežiūrėk toliau! Šie šokoladai be kepimo Sūrio pyrago puodeliai susiburti greitas su paprastais metodais ir tik 7 ingredientai Galbūt dabar turite!
Šis dekadentas desertas turi Alllll turtingas, šokoladinis skonis, kurį žinote ir mėgstate (Swoon!), bet jis susideda iš 5 minutės. Be to, tai yra veganas ir pasirinktinai be glitimo. Ko tu lauki?! Padarykime sūrio pyragą!
Anksčiau mes pagaminome lengvą šokolado sūrio pyragą (A ir B eksponatai), tačiau šis paima tortą Lengviausias Vis dėlto!
Tiesiog maišykite anakardžiai (kreminės, sodrios tekstūros) su kokosų jogurtu ir Citrinų sultys (už sūrio pyragą panašų tangą), Klevo sirupas (už saldumą) ir žiupsnelis druska Norėdami visa tai patobulinti.
Tada pridėkite ištirpintą Tamsus šokoladas suteikti jam prabangų turtingumą ir šokolado skonį!
Norėdami gauti daugiau klasikinio sūrio pyrago rezultato, galite pasirinkti padaryti a Šokolado sausainis „pluta“ Blitzing Oreo stiliaus sausainius maišytuve. Bet šis žingsnis yra neprivalomas, nes kreminis, dekadentinis sūrio pyrago įdaras yra vertas verti.
Į stiklainius ar stiklines įpilkite „plutos“ ir įdaro ir viršaus su šviežiomis avietėmis ar aviečių kompotu! Tada jūs esate vienas rimtai Magiškas gydymas.
Negalime laukti, kol išbandysite šį sūrio pyragą! Tai:
Dekadentas
Chocolaty
Trokšti verti
Greita ir lengva
O taip skanu
Ir puikiai tinka dalytis!
Nesvarbu, ar tai yra aviečių sezonas, sūrio pyrago fanatiko gimtadienis, Valentino diena, ar jums tiesiog reikia greito šokolado patiekalo, tai yra desertas.
Daugiau būtinų šokolado desertų
Jei išbandysite šį receptą, praneškite mums! Palikite komentarą, įvertinkite jį ir nepamirškite pažymėti nuotraukos @minimalistbaker „Instagram“. Džiaugsmas, draugai!
Porcijos 6 (~ 6 uncijos. Jars)
Neleiskite savo ekranui tamsėti
Pluta neprivaloma
- 1 krūvos puodelis „Oreo“ stiliaus sausainiai (Įsitikinkite, kad veganai/be glitimo prireikus-naminiai ar parduotuvėse nupirkti // Įtraukite kremo įdarą)
Sūrio pyragas
- 1 ½ puodeliai Neapdoroti anakardžiai
- 3/4-1 puodelis paprastas, nesaldintas kokosų jogurtas (arba parduotuvėje nupirkta // Mums patinka Culina, Cocojune ir Coyo)
- 1/3 puodelis Klevo sirupas
- 2-3 TSP Citrinų sultys (šviežiai suspaustas)
- 1/8 krūvos šaukšteliai Jūros druska
- 1/2 puodelis Tamsų šokolado drožlės, ištirpę (Užtikrinkite, kad veganai/pieno produktai būtų be pieno // Mums patinka mėgautis gyvenimu // arba naudokite „Bittersweet“ šokolado drožles, jei norite mažiau saldumo)
-
Jei jūs patiekiate su aviečių kompotu, šiuo metu pradėkite jį ruoštis, naudodamiesi šiuo receptu. Atidėti.
-
Pluta (neprivaloma): šokoladinius sausainius sudėkite į greitaeigį maišytuvą ir kelis kartus pulsuokite, kol didelių gabalų neliks.
-
Padalinkite susmulkintus sausainių trupinius tolygiai tarp ~ 6 uncijų. stiklainiai ar taurės, pridedant ~ 2–3 šaukštus sausainių trupinių kiekviename inde. Jei reikia, nuplaukite savo maišytuvą.
-
Sūrio pyragas: šokolado drožles ištirpinkite į šilumą atsparų dubenį mikrobangų krosnelėje 15 sekundžių. Tai taip pat galite padaryti ant viryklės, pridėdami šokolado drožlių į mažą stiklinį ar metalinį dubenį ir atsargiai uždėdami dubenį ant puodelio viršaus su troškinančiu vandeniu. Įkaitinkite, retkarčiais maišydami mentele ar šaukštu, kol ištirps (~ 5 minutės).
-
Į nuplautą greitaeigį maišytuvą*įpilkite anakardžių, kokosų jogurto (pradedant nuo mažesnio kiekio), klevų sirupo, citrinos sulčių ir druskos ir maišykite aukštai 1-2 minutes, naudojant klastojimą, kad susimaišytumėte ir subraižytumėte šonus ir po peiliukais, jei reikia. Jei mišinyje sunku maišyti, dabar galite pridėti išlydytą šokoladą (jūs tiesiog nenorite jo pridėti prie labai šaltų ingredientų, nes jis gali sukelti mišinį). Priešingu atveju, prieš pridėdami išlydytą šokoladą, sumaišykite iki lygaus. Jei vis dar stengiamasi maišyti, galite pridėti daugiau kokosų jogurto, klevų sirupo ar citrinos sulčių! Paragaukite ir sureguliuokite, jei reikia, pridėdami daugiau kokosų jogurto, kad pūkuotas, klevų sirupas, kad būtų saldumas, arba citrinos sultys, kad būtų aštrus sūrio pyrago skonis.
-
Norėdami surinkti savo sūrio pyrago puodelius, ant kiekvieno stiklainio/stiklo viršaus sausainių trupinių sluoksnį užpilkite ~ 1/4 puodelio sūrio pyrago mišinio ir 1 šaukštą aviečių kompoto (jei naudojate).
-
Patiekite kambario temperatūroje arba šaldykite nuo 30 minučių iki 1 valandą prieš patiekdami (mūsų pirmenybė). Įdaras sutirštės, kai jis atvės. Paruošę patiekti sūrio pyragą šviežiomis avietėmis (jei neįskaitant aviečių kompoto).
-
Laikykite dengtus sūrio pyragus šaldytuve iki 2–3 dienų arba šaldiklyje iki 1 mėnesio. Jei per kelias valandas nesinaudokite jais, prieš patiekdami siūlome pridėti uogas tiesiai! Jei sušalęs, prieš mėgaudamiesi, leiskite atšildyti. Po užšalimo, bet vis tiek labai skanu, tekstūra bus šiek tiek mažiau kreminė!
*Jei naudojant „Vitamix“ talpyklą su plačia pagrindu, gali tekti padvigubinti receptą, kad jis susimaišytų. Mums patinka „Vitamix 5200“, kuriame yra siauros bazės ir nereikalauja tiek daug tūrio, kad būtų galima maišyti iki kreminės.
*Jei naudojant „Nutribullet“ ar panašaus stiliaus trintuvą, jums gali prireikti daugiau skysčio, kad būtų galima maišyti. Kai išbandėme su „Nutribullet“, mums reikėjo viso kiekio kokosų jogurto skatinti maišyti.
*PREKTIS laikas ir bendras laikas neįtraukia jokių pasirenkamų žingsnių (plutos, kompoto ir sūrio pyrago atšaldymo).
*Adaptuota iš mūsų veganiškų sūrio pyragų puodelių (5 minutės!) Ir šokolado sūrio pyragaičiai.
*Informacija apie mitybą yra apytikslis įvertinimas, apskaičiuotas be plutos (kuri yra neprivaloma) ar avietės.
Tarnavimas: 1 Sūrio pyrago puodelis Kalorijos: 334 Angliavandeniai: 29.3 g Baltymas: 6.8 g Riebumas: 25,9 g Sočiųjų riebalų: 11.3 g Polinesočiųjų riebalų: 2.6 g Mononesočiųjų riebalų: 7.7 g Trans riebalai: 0 g Cholesterolis: 0 mg Natris: 27 mg Kalis: 424 mg Pluoštas: 3 g Cukrus: 17.2 g Vitaminas A: 0 Iu Vitaminas C: 0,8 mg Kalcis: 39 mg Geležis: 2.4 mg