Pomidorų konfitacija – pora gamina maistą


Informacija apie saugojimą: Pomidorų confit geriausiai patiekiamas gaminimo dieną. Atvėsusį mišinį taip pat galite supilti į švarų stiklainį, uždaryti ir laikyti iki 3 dienų. Tačiau atminkite, kad alyvuogių aliejus sukietėja ir pomidorai linkę lūžti. Prieš patiekdami leiskite pastovėti kambario temperatūroje 20–30 minučių, kol alyvuogių aliejus vėl taps skystas.



Source link

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Draugai: - Marketingo agentūra - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Miesto naujienos - Šeimos gydytojai - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - VeidoskaitaTeniso treniruotės -