Šokoladiniai žemės riešutų sviesto ledų batonėliai (veganiški)


Krūva kreminių veganiškų žemės riešutų sviesto ledų batonėlių, padengtų šokoladu

Sveiki sugrįžę, draugai! Mes grįžome į magiškas šokolado + žemės riešutų sviesto žemė (viena iš mūsų mėgstamiausių vietų). Šis nesenstantis derinys dar kartą laimėjo dieną, šį kartą kaip kreminės, dekadentiškas, sūrus-saldus veganiški ledų batonėliai!

Jie tikrai geresni, nei mes kada nors galėjome įsivaizduoti, ir jie tiesiog gali pakeisti jūsų mėgstamus parduotuvėje pirktus batonėlius. Tiesiog 7 pagrindiniai sandėliuko ingredientai reikalaujama. Leiskite mums parodyti jums, kaip tai daroma!

Datulės, kokosų aliejus, šokolado drožlės, žemės riešutų sviestas, vanilė, klevų sirupas, druska ir pienas be pieno

Šie nuostabūs naminiai ledų batonėliai turi a kreminis veganiškas žemės riešutų sviesto centras pagamintas iš pieno be pieno (naudojome migdolų), datulių, žemės riešutų sviesto, vanilės ir druskos.

Pieno be pieno supylimas į trintuvą su datulėmis ir žemės riešutų sviestu

Sumaišius ingredientus ir sureguliavus saldumą pagal savo skonį, mišinys yra paruoštas supilstyti į popsų formeles ir eik į šaldiklį.

Kreminio žemės riešutų sviesto mišinio supylimas į ledų formą

Maždaug po 6 valandų jie sušals ir atrodys kaip ledų batonėliai. Mes žinome, kad laukimas yra sunkus. Tačiau šie batonėliai TO VERTI!

Šokoladu pamirkytas ledų batonėlis, lašantis į ištirpusio šokolado indelį

Paskutinis žingsnis yra šokolado lukšto gamyba. Ištirpinkite šiek tiek šokolado drožlių ir įpilkite šiek tiek kokosų aliejaus (kad šokolado sluoksnis šiek tiek išsilydytų – YUM!). Tada pamerkite žemės riešutų sviesto batonėlius į šokoladą ir vėl užšaldyti. Nesijaudinkite… šį kartą ledų barai yra vos už 15-30 minučių!

Naminiai žemės riešutų sviesto ledų batonėliai su šokolado lašeliais ir dangomis

Nekantraujame, kol išbandysite šiuos ledų batonėlius! Jie yra:

Kreminis
Šokoladinis
Žemės riešutų sviestas
Sūrus-saldus
Dekadentas
Gaivus
ir klasika!

Padarykite partiją dabar ir dėkosite sau visą vasarą!

Daugiau naminių ledų batonėlių ir saldainių

Jei išbandysite šį receptą, praneškite mums! Palikite komentarą, įvertinkite ir nepamirškite pažymėti nuotraukos @minimalistbaker Instagram tinkle. Į sveikatą, draugai!

Iš arti nuotrauka, kurioje laikomas kreminis veganiškas žemės riešutų sviesto ledų batonėlis, padengtas šokoladu

Paruošimo laikas 20 minučių

Bendras laikas 6 valandų 20 minučių

Porcijos 8 (Barai)

Kursas Desertas

Virtuvė Be glitimo, veganiškas

Tinka šaldikliui 1 mėnuo

Ar laikosi? 1 mėnuo (šaldiklyje)

Neleiskite ekranui užtemti

  • 1 ¼ puodelis pieno be pieno (paprastas, nesaldintas // naudojome migdolą)
  • 10 medjool datos (10 datulių išeina ~1 puodelis supakuotas arba 200 g), be kauliukų
  • 1/2 puodelis riešutų sviestas (natūralus)
  • 1 šaukštelis Vanilės ekstraktas
  • 1/4 šaukštelis jūros druska
  • 1-2 Valg Klevų sirupas (neprivalomadėl papildomo saldumo)

ŠOKOLADINĖS KELIAS

  • 1 puodelis pusiau saldaus šokolado drožlių (jei reikia, įsitikinkite, kad jis yra veganiškas / be pieno)
  • 2 Valg Kokosų aliejus
  • Jei datulės labai kietos/sausos, suberkite į dubenį ir pamerkite į verdantį vandenį ~5 min. Prieš naudojimą nusausinkite.

  • Greitaeigiame maišytuve sumaišykite pieną be pieno, datules, žemės riešutų sviestą, vanilę ir druską. Plakite iki vientisos masės ir liks tik nedidelės datulių dėmės. Paragaukite ir sureguliuokite, įpilkite klevų sirupo, kad būtų saldesnis (mes dėjome 1 šaukštą) arba daugiau druskos, kad būtų sūresnis ir saldesnis.
  • Padalinkite mišinį tarp popsilių formelių (mes naudojome tokias) ir šaldykite ~6 val., arba per naktį. Kai būsite pasiruošę įdėti šokolado lukštą, išklokite lėkštę arba kepimo skardą pergamentiniu arba vaško popieriumi ir įsitikinkite, kad yra vietos, kad jis tilptų į šaldiklį. Kol ruošiate šokolado lukštą, leiskite popsioms šiek tiek atitirpti kambario temperatūroje.
  • Į puslitro dydžio stiklinį indelį (arba nedidelį karščiui atsparų dubenį) įpilkite šokolado drožlių ir kokosų aliejaus ir 30 sekundžių žingsniais dėkite į mikrobangų krosnelę, kol visiškai ištirps ir taps kreminė, retkarčiais pamaišydami, kad palengvėtų lydymosi procesas. Arba ištirpinkite virš dvigubo katilo ant viryklės. Šokoladą ištirpinome stiklainyje, kad būtų lengva panirti/padengti!

  • Atsargiai po vieną išimkite popsias iš formos, jei reikia, paleiskite formą (-es) po šiltu vandeniu, kad atsipalaiduotumėte. Dirbdami greitai, panardinkite popsiuką į ištirpinto šokolado indelį, pakreipkite ir pasukite stiklainį, kad tolygiai pasidengtumėte. Pakelkite popsą ir leiskite šokolado pertekliui nuvarvėti prieš dėdami popsą ant paruoštos lėkštės / kepimo skardos. Pakartokite su likusiais popsikais. Taip pat galite apšlakstyti / užpilti ištirpintu šokoladu ant popsios, jei nenaudojate stiklainio.

  • Grąžinkite batonėlius į šaldiklį 15–30 minučių, kad šiek tiek sušaltų, tada mėgaukitės! Likę batonėliai šaldytuve išsilaikys iki 1 mėnesio. Rekomenduojame juos laikyti konteineryje su pergamentiniu popieriumi tarp strypų, kad nepriliptų.

* Informacija apie mitybą yra apytikslis įvertinimas, apskaičiuotas be pasirenkamų ingredientų.

Patiekimas: 1 ledų baras Kalorijos: 322 Angliavandeniai: 36.3 g Baltymas: 5.7 g Riebalai: 19.6 g Sotieji riebalai: 9 g Polinesotieji riebalai: 2.2 g Mononesotieji riebalai: 4.6 g Trans-riebalų: 0 g Cholesterolis: 0 mg Natris: 30 mg Kalis: 289 mg Pluoštas: 5.7 g Cukrus: 29.1 g Vitaminas A: 6 TV Vitamino C: 0 mg Kalcis: 123 mg Geležis: 2.2 mg





Source link

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Draugai: - Marketingo agentūra - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Miesto naujienos - Šeimos gydytojai - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - VeidoskaitaTeniso treniruotės -