„Spore.Bio“ padidina 23 mln


Prisimena maisto ir gėrimų pramonėje dėl užteršimo incidentų gali turėti katastrofišką poveikį. Bendrovės ne tik turi mokėti baudas ir žalą, bet ir poveikis prekės ženklo reputacijai gali būti ilgalaikis.

Štai kodėl „Spore.bio“, Paryžiuje įsikūrusi „Deeptech“ startuolis, bando išrasti mikrobiologijos testavimą, kad išvengtų kitos PR krizės maisto pramonėje. Po šiek tiek daugiau nei prieš metus padidinusi 8 mln.

„Endular“ veda raundą. Taip pat dalyvauja 72 punktas, 1 -asis rūšis (Peugeot šeimos šeimos biuras), F ir lordas Davidas Prior. Esami investuotojai „LocalGlobe“, „No Etikles Ventures“ ir „Famille C“ taip pat neduoda daugiau pinigų įmonėje.

Priežastis, kodėl „Spore.bio“ sugebėjo taip greitai iškelti po savo prieš sėklos turo, yra tai, kad yra tikras klientų susidomėjimas. „Startup“ jau pasirašė keletą komercinių sutarčių, kurios gali padengti iki 200 gamyklų. „Spore.Bio“ turėjo atidaryti laukiančiųjų sąrašą, kad įsitikintų, jog jis gali neatsilikti nuo paklausos.

Taigi, kas daro „Spore.bio“ technologiją ypatingą? Maisto ir gėrimų pramonėje mikrobiologiniai tyrimai reikalauja kelių dienų. Bendrovės turi paimti imtį ir nusiųsti jį į specializuotą laboratoriją bandymams.

„Pavaizduokite tai, mes 2022 m., Viskas yra labai optimizuota. Jūs turite liesą gamybą visur, kiekvienas žingsnis yra optimizuotas ir skaičiuojamas per kelias minutes, kad gautumėte rezultatą, pereiti nuo vieno žingsnio į kitą “,-„ TechCrunch “pasakojo vienas įkūrėjas ir generalinė direktorė Amine Raji. „Ir Bam, jūs turite 5 dienų neįvertinamą testą žemės ūkio maisto sektoriuje ir 14 dienų testą farmacijos ir kosmetikos sektoriuose, kad gautumėte rezultatą, nes turite laukti, kol išaugs bakterijos“.

Pirma, testai turi vykti už ribų, nes „Petri-Dish“ tyrimai apima bet kokias galimas bakterijas. Taigi jūs negalite rizikuoti užteršti kitas gamyklos dalis atlikdami bandymus. Antra, bakterijų inkubacijos dalis užtrunka.

„Spore.bio“ naudoja visiškai kitokį procesą. Bendrovė siunčia šviesą konkrečiais bangos ilgiais link mėginio ir registruoja spektrinį parašą. Iš anksto išmokyto giluminio mokymosi algoritmo dėka jis gali nustatyti, ar tame konkrečiame mėginyje yra kokių nors bakterijų ar patogenų.

Šis modelis yra svarbiausias „Spore.Bio“ turtas. „The Startup“ pasirašė partnerystę su „Pasteur“ institutu, kad pasiektų savo bakterijų pavyzdžių biobanką.

Ateinančiais mėnesiais jis nori gaminti bandymo mašinas, kurias klientai gali naudoti tiesiogiai savo gamyklose. Dėl to mikrobiologijos testai gali vykti tiesiogiai vietoje. Bendrovė teigia, kad ji sumažina bendrą procesą nuo dienų iki minučių.

Vaizdo kreditai:Sporas.bio

Prieš „Spore.bio“ įkūrimą Raji buvo maisto ir gėrimų gamybos inžinierius, dirbantis „Nestlé“. Jis natūraliai sutelkė dėmesį į jau pažintą pramonę. Tačiau paaiškėja, kad mikrobiologijos tyrimai yra daug didesni nei tikėtasi.

Bendrovės, gaminančios kosmetikos produktus, taip pat išreiškė susidomėjimą „Spore.bio“ technologijomis. „Gamintojai turi atsikratyti konservantų dėl klientų poreikių, aplinkos apsaugos ir kitų priežasčių. Išskyrus tai, kad konservantai yra bakterijas žudantys konservantai “,-teigė Raji.

Panašiai farmacijos pramonė rado naudojimo atvejį pažangiausiems gydymo būdams. „Auga poreikis, ypač novatoriškam gydymui, tokiam kaip genų ir ląstelių terapija“, – teigė Raji. Jis pridūrė, kad šie produktai paprastai turi trumpą galiojimo laiką, kuris gali būti net septynias dienas. Taigi šie gydymo būdai per tokį trumpą laiką negali atlikti įprastų bandymo procesų.

Su šiandienos finansavimo etapu „The Startup“ tikisi žymiai išauginti savo komandą. Šiuo metu įmonėje dirba 30 žmonių, ir iki 2025 m. Pabaigos jiems bus 50 metų.



Source link

Draugai: - Marketingo agentūra - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Miesto naujienos - Šeimos gydytojai - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai - Teniso treniruotės - Pranešimai spaudai -