Viduržemio jūros salotos – gamina pora


Kaip alternatyvą, graikiškų salotų padažą pakeiskite Tahini padažu.

Variacijos: suberkite nusausintus nuplautus avinžirnius arba smulkintą raudonąją arba žaliąją papriką.

Baltymų priedai: apsvarstykite galimybę užpilti ant grotelių kepta vištiena, kepta vištiena, kepta lašiša, kepta lašiša, troškintos krevetės, ant grotelių keptos krevetės arba keptas tofu.

Jei norite iš anksto pasigaminti šias Viduržemio jūros salotas, galite iš anksto susmulkinti daržoves ir pasigaminti užpilą, abi laikykite atskiruose induose. Geriausia pomidorą susmulkinti kuo arčiau patiekimo. Patiekdami leiskite padažui sušilti iki kambario temperatūros, tada sudėkite salotas.

Salotų likučiams laikyti šaldytuve likučiai su padažu išsilaiko iki 1 dienos (laikui bėgant salotos apmirksta).



Source link

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Draugai: - Marketingo agentūra - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Miesto naujienos - Šeimos gydytojai - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - VeidoskaitaTeniso treniruotės -