20 skanių žalių salotų receptų – gamina pora


Šie skanūs ir lengvi žalių salotų receptai yra tokie universalūs! Jie dera su beveik bet kokiu pagrindiniu patiekalu – nuo ​​makaronų iki picos, lašišos iki čili.

Žaliųjų salotų receptai

Sudėtinga rasti gerų salotų receptų. Mes su Aleksu dažnai norime savo patiekalą papildyti salotomis. Bet kokie žalių salotų receptai yra tinkami? Receptų naršymas internete gali užtrukti per ilgai: kartais atrodo, kad atsidūrėte pigioje parduotuvėje ir bandote šukuoti megztinius, kad surastumėte tinkamą drabužį.

Taigi, mes nusprendėme spėlioti už jus! Kaip du kulinarinių knygų autoriai ir receptų kūrėjai, sudarėme savo geriausių sąrašą žalių salotų receptai kurios puikiai tinka garnyrui prie bet ko. Daugelis jų yra labai universalūs ir puikiai tinka daugeliui pagrindinių patiekalų, nesvarbu, ar derinate keptą lašišą, ar picos receptą.

O dabar mūsų 20 geriausių žaliųjų salotų receptų

Daugiau žalių salotų idėjų

Norite patys pasigaminti žalias salotas? Išbandykite keletą mūsų paprastų salotų padažų su pasirinktais žalumynais!

  • Rinkitės iš mūsų mėgstamų salotų padažų receptų arba sveikų salotų padažų.
  • Išbandykite kreminės spalvos klasiką, pavyzdžiui, naminį rančo padažą, Cezario padažą, Green Goddess padažą ar parmezano pipirų padažą.
  • Rinkitės vinigretus, tokius kaip balzaminis vinigretas, itališkas užpilas, citrininis vinigretas, raudonojo vyno vinigretas, vinaigreto receptas, aviečių vinigretas arba aguonų padažas.
  • Sumaišykite juos su žalumynais, tokiais kaip špinatai, romėnai, sviestinės salotos, frizie, rukola ar rėžiukai.

Pridėkite baltymų, kad tai būtų maistas

Kai išeiname pavalgyti, mums patinka, kad daugelis restoranų turi galimybę pridėti baltymų į bet kurias salotas. Tai tinka ir visiems šiems žaliųjų salotų receptams: paverskite jas pagrindiniu patiekalu pridėdami baltymų! Štai keletas idėjų, ką čia papildysime:

Dar keli salotų receptai pagal sezoną

Yra tiek daug salotų idėjų, kurias reikia išbandyti! Štai dar keli receptai pagal sezoną:

Dažnai užduodami klausimai

Aš esu naujokas salotų gaminime. Kur man pradėti?

Štai pagrindinė žaliųjų salotų formulė, kuri padės jums pradėti:
Žalieji: Pasirinkite savo mėgstamų žalumynų pagrindą, pavyzdžiui, romaną, špinatus, rukolą arba mišinį.
Daržovės: Įdėkite pjaustytų daržovių, kad pagerintumėte skonį, tekstūrą ir maistines medžiagas. Populiarūs variantai yra pomidorai, agurkai, paprikos, morkos ir svogūnai.
Vaisiai: Švieži vaisiai, pavyzdžiui, uogos, obuoliai ar kriaušės, suteikia saldumo ir nuostabaus kontrasto.
Baltymas (nebūtina): jei norite sotesnių salotų, įmaišykite baltymų šaltinių, pvz., ant grotelių keptos vištienos, tofu, kietai virtus kiaušinius arba riešutus ir sėklas.
Persirengimas: Padažas viską sujungia! Eksperimentuokite su vinaigretais, kreminiais padažais ar naminiais patiekalais.

Kokie patarimai, kaip pasigaminti skanių žalių salotų?

Štai keletas naudingų patarimų:
Svarbu šviežumas: Norėdami gauti geriausią skonį ir tekstūrą, naudokite šviežius, traškius žalumynus ir daržoves.
Įvairovė yra svarbiausia: Nebijokite eksperimentuoti su įvairiais ingredientais ir skonių deriniais.
Subalansuokite skonius: Siekite saldaus, sūraus, rūgštaus ir kartaus elementų pusiausvyros.
Supjaustykite ingredientus panašiai: Įsitikinkite, kad visi ingredientai yra susmulkinti į panašius dydžius, kad tolygiai pasiskirstytų ir būtų malonu valgyti.
Papuoškite salotas paskutinį kartą: Per anksti ruošiant salotas žalumynai gali suvyti.

Ar žalios salotos gali būti visavertis patiekalas?

absoliučiai! Žaliosios salotos, kuriose yra baltymų, sveikųjų riebalų ir nesmulkintų grūdų, gali būti sotus ir maistingas pagrindinis patiekalas.
Papildomas patarimas: likusias skrudintas daržoves arba ant grotelių keptą vištieną kitą dieną galėsite panaudoti skaniose žaliose salotose!

Spausdinti

laikrodis laikrodžio piktogramastalo įrankiai stalo įrankių piktogramavėliava vėliavos piktogramaaplanką aplanko piktogramąinstagramas instagram piktogramapinterest pinterest piktogramaFacebook facebook piktogramaspausdinti spausdinimo piktogramakvadratai kvadratų piktogramaširdies širdies piktogramaširdis tvirta širdies tvirta piktograma

apibūdinimas

Šios smulkintos žalios salotos nustebins visus prie stalo! Naminis itališkas užpilas, traškios daržovės ir parmezano sūris susijungia į vieną nepaprastą garnyrą.


  • 1 receptas Naminis itališkas padažas
  • 1 Romėnų širdis (3 puodeliai)
  • 5 puodeliai lapinės salotos
  • 1 didelis askaloninis česnakas
  • 1 angliškas agurkas (2 puodeliai pjaustytas)
  • ½ puodelio vyšniniai pomidorai
  • ½ puodelio prinokusių žalių alyvuogių, perpjautų per pusę
  • ½ puodelio stiklainiuose pjaustytų pipirų pipirų
  • ¼ puodelio Parmezano drožlių arba drožlių, taip pat daugiau patiekimui
  • ¼ arbatinio šaukštelio raudonųjų pipirų dribsnių, nebūtina


  1. Pasigaminkite naminį itališką padažą.
  2. Susmulkinkite romaną ir salotas. Smulkiai supjaustykite askaloninį česnaką. Nulupkite ir supjaustykite agurką. Pomidorus ir alyvuoges perpjaukite per pusę.
  3. Sumaišykite visus salotų ingredientus, įskaitant padažą, ir sumaišykite. Jei gaminate iš anksto, atšaldykite komponentus atskirai; prieš patiekdami padažą atšildykite iki kambario temperatūros.

  • Kategorija: Salotos
  • Metodas: Neapdorotas
  • Virtuvė: italų



Source link

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Draugai: - Marketingo agentūra - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Miesto naujienos - Šeimos gydytojai - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - VeidoskaitaTeniso treniruotės -