25 geriausios picos pusės – virėjų pora


Reikia kelių paprastų pusių picos vakarėliui? Štai mūsų topai šonai picaiskaniausi ir labiausiai patenkinti būdai, kaip papildyti mėgstamus pyragus.

Šonai picai

Pasiruošę picų vakarui? Gali būti sudėtinga rasti tinkamas picos puses. Salotos yra natūralios, tačiau jos turi turėti tinkamą atmosferą. Be to, tai negali būti tiek pastangų, kad atimtų pagrindinį renginį!

Mes su Aleksu dažnai vakarojame picų vakarus, bet gali būti sunkiau, nei manome, rasti tinkamus garnyrus, kuriuos galėtume papildyti savo patiekalais. Mums patinka gaminti daržoviškus šonus, nes baigę valgyti jaučiamės labiau patenkinti (ir valgome mažiau picų!).

Poruotinų pusių tipai

Čia mes peržiūrėjome savo biblioteką, kurioje yra tūkstančiai geriausių picos pusių receptų! Salotos yra tinkamiausias pasirinkimas: jose gausu spalvingų daržovių ir nereikia naudoti orkaitės. Tačiau mes taip pat turime keletą idėjų apie troškintas daržoves ar net daržovių padažus, kurie sumaišo standartines salotas. Bet kuriuo atveju nenaudosite savo orkaitės nė vienam iš šių garnyrų.

Čia rasite kažką kiekvienam – nuo ​​įprasto picų vakaro iki vakarienės. Jei ruošiatės šeimyniniam poilsiui su vaikais, galbūt norėsite paragauti mūsų rančos su daržovėmis su mūsų sūrio pica. Prabangiai pramogų vakarui paragaukite klasikinių citrusinių vaisių arba radicchio salotų su triufelių pica arba burrata pica. Pasiruošę pradėti?

Receptai: mūsų viršutinės picos pusės!

Daugiau picos išteklių

Mėgstate puikią naminę picą? Mes su Aleksu turime visus reikalingus išteklius, kad galėtume pasigaminti savo žudikų picą namuose: Štai dar keli mėgstamiausi picos receptai:

Dažnai užduodami klausimai

Ar man netgi reikia šoninių su pica?

Pica pati savaime yra skani, tačiau jos šonai gali suteikti jūsų patiekalui įvairovės, tekstūros ir apvalumo. Jie taip pat gali padėti subalansuoti picos sodrumą su lengvesniais variantais arba pasiūlyti gaivų kontrastą.

Kokie šonai labiausiai tinka prie picos?

Galimybės yra neribotos! Štai keletas populiarių kategorijų, į kurias reikia atsižvelgti:
Salotos: Lengvos ir gaivios salotos subalansuoja sunkesnius picos skonius. Rinkitės paprastas žalias salotas su lengvu vinigretu arba mėgaukitės pjaustytomis daržovėmis, vaisiais ir sūriais.
Užkandžiai: Maistas pirštais, pvz., česnako mazgeliai, duonos lazdelės ar mocarelos lazdelės, suteikia jūsų picos šventei linksmą ir dalinamą elementą.
Daržovių pusės: Skrudintos daržovės, tokios kaip brokoliai, žiediniai kopūstai ar Briuselio kopūstai, prideda būtinų vitaminų ir sveiką picos sodrumo atsvarą.

Ieškau ko nors sveiko. Kokie yra geri variantai?

Caprese salotos: Švieži pomidorai, mocarelos sūris ir bazilikas su balzamiko glaistu yra lengvas ir kvapnus pasirinkimas.
Ant grotelių keptos daržovės: Kepkite ant grotelių cukinijas, baklažanus, paprikas ar šparagus, kad gautumėte dūminį ir sveiką garnyrą.
Rukolos salotos su nuskustu parmezanu: Arugulos pipirinis skonis puikiai dera su pica, o nuskustas parmezanas suteikia sūrumo.
Vaisių salotos: Gaivios vaisių salotos su lengvu medaus užpilu gali išvalyti gomurį po picos.

Spausdinti

laikrodis laikrodžio piktogramastalo įrankiai stalo įrankių piktogramavėliava vėliavos piktogramaaplanką aplanko piktogramąinstagramas instagram piktogramapinterest pinterest piktogramaFacebook facebook piktogramaspausdinti spausdinimo piktogramakvadratai kvadratų piktogramaširdies širdies piktogramaširdis tvirta širdies tvirta piktograma

apibūdinimas

Geriausia picos pusė yra šios neįtikėtinos Toskanos kopūstų salotos! Citrinos, česnako ir parmezano sūrio užpilas paverčia kopūstus į aštrų gėrį.


  • 1 didelė kekė Toskanos kopūstų (apie 8 uncijos)*
  • 1 labai mažas arba 1/2 vidutinė česnako skiltelė
  • ¼ arbatinio šaukštelio košerinė druska
  • 3 šaukštai alyvuogių aliejus
  • 1 citrinos (3–4 šaukštai sulčių ir žievelė)
  • ¼ puodelio šviežiai tarkuoto parmezano sūrio
  • ⅛ šaukštelis raudonųjų pipirų dribsnių
  • Šviežiai malti juodieji pipirai
  • Naminiai skrebučiai (nebūtina)


  1. Kopūstus nuplaukite ir nusausinkite. Tada kopūstų lapus nulupkite ir stambiai supjaustykite.
  2. Nulupkite ir susmulkinkite česnako skiltelę. Pabarstykite jį košerine druska, tada laikydami buku peilio briauną, aštriu peilio kraštu nubraukite per susmulkintą česnaką, laikydami peilį kampu ir sutrinkite česnaką į pastą.
  3. Įdėkite pastą į vidutinį dubenį. Įpilkite alyvuogių aliejaus, citrinos sulčių, raudonųjų pipirų dribsnių ir šviežiai maltų juodųjų pipirų ir išplakite, kad sumaišytumėte. Suberkite parmezano sūrį ir išmaišykite, kad susimaišytų.
  4. Supilkite padažą su kopūstų lapais. Patiekite su citrinos žievele (ir, jei pageidaujate, papildomu parmezano sūriu). Jei norite, patiekite su naminiais skrebučiais.

Pastabos

*1 ryšulėlis kopūstų yra vidutinio dydžio 4 porcija: apsvarstykite galimybę padvigubinti receptą, jei maitinate alkanus valgytojus.

Adaptuota iš 101 kulinarinės knygos

  • Kategorija: Salotos
  • Metodas: Neapdorotas
  • Virtuvė: italų



Source link

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Draugai: - Marketingo agentūra - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Miesto naujienos - Šeimos gydytojai - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - VeidoskaitaTeniso treniruotės -