Aštrus pasiflorų kokteilis (dar žinomas kaip „Mockarita“)


Mūsų pikantiško pasiflorų kokteilio recepto išpilstymas iš matavimo stiklinės į serviravimo taurę

Atsitraukite į šoną margaritas, pasityčiotiarita ATVYKO! Šis pasifloros vaisių kokteilis turi aitro, saldaus, gaivaus skonio tradicinės margaritos gerumas dėl pasifloros vaisių, žaliosios citrinos ir agavos. Iraštrių suanglėjusių jalapeños pridėti į alkoholį panašus sudėtingumas ir šilumos be alkoholio. Taip, tai rimtai Gerai!

IR… gaunasi geriau! Tiesiog 4 ingredientai ir 25 minutes reikia, draugai. Leiskite mums parodyti jums, kaip mockarita!

Laimo skiltelės, jalapenos, agavos ir šaldyta pasiflorų tyrė

Kaip pasigaminti pikantišką pasifloros vaisių kokteiliuką

Ši „mockarita“ prasideda elementu, kurio trūksta daugelyje maketų: a skonis su į svaigalą panašiu sudėtingumu kad ne tik saldintų vaisių sulčių. Atsakymas? Jalapeño kepkite, kol išorė įgis gerą žievelę. Dabar mes įėjome dūminis + aštrus žemė!

Vandens pylimas į maišytuvą su pasifloros vaisių tyrele, suanglėjusiomis jalapenjomis, laimo sultimis ir agavomis

Tada mes sumaišyti sudegintą jalapeño užpilkite vandeniu, kad jis būtų pilamas, laimo sultys – aitrumui, pasiflorų vaisių tyrė be sėklų drąsus tropinio skonio, o agavos – saldumo, kad visa tai subalansuotų.

Pasiflorų kokteilių mišinį supilkite per sietelį, kad pašalintumėte jalapeño odelę

Pagaliau mes mišinį supilkite per sietelį kad pašalintumėte jalapeno gabalėlius ir sukurtumėte glotnų gėrimą. Rezultatas yra a rimtai skanus pasiflorų kokteilis, kuris jaučiasi dar išgalvotas yra paprasta pagaminti!

Trys stiklinės ledinių pasiflorų vaisių kokteilių su šviežiomis pasiflorų puselėmis ir žaliosios citrinos skiltelėmis šalia jų

Tikimės, kad jums patiks šis kokteilis! Tai:

Tart
Vaisinis
Gaivus
Subtiliai aštrus
Greita ir paprasta
& Taip skanu!

Tai puikus gėrimas, kurį galima pasiūlyti be alkoholio vakarėliams, draugauti, atsinešti į kūdikių vakarėlius, atsivėsinti vasaros vakarą ar švęsti Naujuosius be alkoholio.

Daugiau Mocktail receptų

Jei išbandysite šį receptą, praneškite mums! Palikite komentarą, įvertinkite ir nepamirškite pažymėti nuotraukos @minimalistbaker Instagram tinkle. Į sveikatą, draugai!

Ištieskite ranką, kad paimtumėte stiklinę mūsų pasiflorų kokteilių recepto

Paruošimo laikas 20 minučių

Virimo laikas 5 minučių

Bendras laikas 25 minučių

Porcijos 4 (1/2 puodelio porcijos)

Kursas Gėrimas

Virtuvė Be glitimo, veganiškas

Tinka šaldikliui 1 mėnuo

Ar laikosi? 2-3 dienas

Neleiskite ekranui užtemti

  • 1 vidutinis jalapeño, perpjautas per pusę išilgai ir pašalintos sėklos
  • 1 puodelis vandens
  • 2/3 puodelis pasiflorų tyrė (be sėklų // naudojome šaldytą, atšildytą)
  • 1/4 puodelis agavos nektaras*
  • 2 Valg žaliųjų citrinų sultys (iš 1 laimo gaunama ~2 šaukštai arba 30 ml)
  • Įkaitinkite orkaitę iki stiprios kepimo. Padėkite orkaitės lentyną ant pačios viršutinės lentynos tiesiai po broilerio elementu, palikdami tiek vietos, kad tilptų kepimo skarda. Neprivaloma: išklokite kepimo skardą folija, kad ją būtų lengva išvalyti. Padėkite jalapeños nupjauta puse žemyn ant kepimo skardos ir kepkite 4–5 minutes, atidžiai stebėdami, kol jalapeño išorė pradės pūslėti ir pajuoduoti. Norite, kad jie ~50% sudegtų. Išimkite iš orkaitės ir atidėkite atvėsti.

  • Maišytuve sumaišykite vandenį, pasiflorų tyrę, agavos nektarą, laimo sultis ir atvėsusias jalapenjas. Plakite iki vientisos masės be jalapeno gabalėlių. Paragaukite ir pakoreguokite, jei reikia, įpilkite daugiau pasifloros vaisių arba laimo, kad būtų aitrumas, arba daugiau agavos, kad būtų saldumas.
  • Norėdami mėgautis, perkoškite į stiklainį ar ąsotį, kad galėtumėte naudoti vėliau, arba perkoškite tiesiai į serviravimo taures ant ledo. Likučiai laikomi 2-3 dienas šaldytuve arba šaldiklyje iki 1 mėnesio. Tai taip pat būtų skanu kaip popsai!

*Vietoje agavos nektaro galite naudoti medų arba klevų sirupą, tačiau tai šiek tiek pakeis skonį. Mums patinka, kaip neutralus agavos skonis leidžia pasifloros vaisiams ir prieskoniams tikrai spindėti!
* Informacija apie mitybą yra apytikslis įvertinimas.

Patiekimas: 1 (pusė puodelio) porcija Kalorijos: 86 Angliavandeniai: 24.5 g Baltymas: 0.5 g Riebalai: 0.1 g Sotieji riebalai: 0 g Polinesotieji riebalai: 0 g Mononesotieji riebalai: 0 g Trans-riebalų: 0 g Cholesterolis: 0 mg Natris: 2 mg Kalis: 119 mg Pluoštas: 0.5 g Cukrus: 17.3 g Vitaminas A: 411 TV Vitamino C: 15 mg Kalcis: 2.6 mg Geležis: 0.3 mg





Source link

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Draugai: - Marketingo agentūra - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Miesto naujienos - Šeimos gydytojai - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - VeidoskaitaTeniso treniruotės -