Butternut moliūgų lazanija su šalavijais – pora virėjų


*Jei naudojate šviežius lazanijos makaronus, jų virti nereikia.

Kurkite idėjas į priekį: Išvirkite moliūgą iš anksto ir laikykite šaldytuve, kol bus paruošti kepti. Išvirkite makaronus iš anksto ir atšaldykite, įsitikindami, kad jie aptepti trupučiu alyvuogių aliejaus.
Arba padarykite visą keptuvę: Prieš kepdami pagaminkite visą lazaniją, tada per naktį šaldykite. Kiek reikia, padidinkite kepimo laiką, kol jis sušils ir sūris paruduos.
Informacija apie saugojimą: Likučius laikykite šaldytuve iki 2 dienų. Arba užšaldykite: lengviausia supjaustyti į atskiras porcijas ir kiekvieną užšaldyti atskiruose induose. Norėdami pašildyti, lazaniją atitirpinkite šaldytuve, tada sudėkite į kepimo indą, uždenkite folija ir pakaitinkite 400 laipsnių temperatūroje apie 15 minučių, kol sušils.



Source link

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Draugai: - Marketingo agentūra - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Miesto naujienos - Šeimos gydytojai - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - VeidoskaitaTeniso treniruotės -