Tai „Comeback“ padažo receptas ar grįšite daugiau! Tai kreminis, tirštas padažas, puikiai tinkantis panardinti bulvytes arba dėti ant mėsainių ar sumuštinių.
Štai mūsų atrastas panirimo padažas, kuris mus užkabino: „Comeback Sauce“! Jei esate iš Misisipės, tai, žinoma, jums nėra naujiena. Tačiau kai sužinojome apie šį visų mūsų mėgstamų pagardų derinį, gaminome jį pakartotinai!
„Comeback Sauce“ yra kreminis, aštrus, pikantiškas ir toks nenugalimas, kad sugrįšite dar daugiau (kaip rodo pavadinimas!). Jis kilęs iš Misisipės ir puikiai tinka panardinti bulvytes, troškintas krevetes, ant grotelių keptą vištieną arba dėti ant mėsainių ir sumuštinių.
Ingredientai sugrįžimo padaže
„Comeback Sauce“ yra panašus į padažus, tokius kaip remulaidas ir rusiškas padažas: tai majonezo ir čili padažo arba kečupo ir kitų prieskonių derinys. Jis atsirado restorane Džeksone, Misisipės valstijoje 1930-aisiais (matyt, Mayflower Cafe arba Rotisserie Restaurant, nors niekas tiksliai nežino).
Išbandę „Comeback Sauce“ žinojome, kad jis puikiai tiks ant grotelių keptų krevečių ar skrudintų daržovių! Jis yra kreminis ir aštrus, su užuomina į šilumą (tačiau galite tinkinti šilumos lygį). Štai mūsų versijos ingredientai:
- Majonezas: Naudokite aukščiausios kokybės majonezą, kurį galite rasti (pajusite skirtumą).
- Kečupas: Daugelyje „Comeback Sauce“ receptų naudojamas čili padažas. Neturime mėgstamiausio prekės ženklo ir gali būti sunkiau jį rasti, todėl vietoj jo naudojome kečupą.
- Dižono garstyčios: Dijonas prideda pikantiškų ir aštrių elementų; geltonos garstyčios taip pat veikia.
- Aštrus padažas: Karštas padažas prideda šiek tiek šilumos, bet jei norite, galite jo ir praleisti.
- Vusterio padažas: Šis sūrus pagardas prideda sudėtingumo. Jei norite, naudokite mūsų Vusterio padažo pakaitalą.
- Svogūnų milteliai, česnako milteliai ir rūkyta paprika: Šie prieskoniai papildo skonį.
Likučių saugojimas
Pagal šį padažo receptą ⅓ puodelio, todėl, jei mėgstate daug padažo, galite jį padvigubinti. Šaldytuve jis išsilaiko iki 2 savaičių.
„Comeback“ padažo naudojimo būdai
Šį kreminį padažą iš pradžių gaminome prie ant grotelių keptų krevečių. Tai buvo labai patenkinta, kad dabar gaminame jį įvairiems tikslams! Štai keletas mūsų mėgstamiausių elementų, kuriuos galite pasinerti į šį „Comeback Sauce“ receptą:
Dietos užrašai
Šis „Comeback Sauce“ receptas yra vegetariškas (su Vusterio padažo pakaitalu) ir be glitimo. Jei norite valgyti veganišką ir augalinį, naudokite veganišką majonezą ir veganišką Worcestershire padažą.
Dažnai užduodami klausimai
„Comeback Sauce“ yra unikalaus skonio, kuris yra aštrus, šiek tiek saldus ir šiek tiek aštrus. Jis dažnai apibūdinamas kaip remulado ir kepsnių padažo mišinys.
„Comeback Sauce“ yra neįtikėtinai universalus! Jis skanus ant mėsainių, bulvyčių, vištienos, jūros gėrybių ir net daržovių.
Naminis „Comeback“ padažas šaldytuve paprastai išsilaiko apie 1–2 savaites, kai laikomas sandariame inde.
Tai gali būti, priklausomai nuo recepte naudojamo karšto padažo kiekio. Aštrumą galite reguliuoti pagal savo skonį.
Spausdinti
apibūdinimas
Šis sugrįžimo padažo receptas privers jus sugrįžti ir dar daugiau! Tai kreminis, tirštas padažas, puikiai tinkantis panardinti bulvytes arba dėti ant mėsainių ar sumuštinių.
- ½ puodelio majonezo
- 2 šaukštai kečupas
- 1 arbatinis šaukštelis Dižono garstyčios
- 1 arbatinis šaukštelis karštas padažas (kaip Franko)
- 1 arbatinis šaukštelis Worcestershire padažas
- ⅛ šaukštelis svogūnų milteliai
- ⅛ šaukštelis česnako milteliai
- ⅛ šaukštelis rūkyta paprika
- Šviežiai malti juodieji pipirai, pagal skonį
- Sumaišykite visus ingredientus kartu. Paragaukite ir, jei norite, įberkite žiupsnelį druskos. Laikyti šaldytuve iki 2 savaičių.
- Kategorija: Padažas
- Metodas: Jokio virėjo
- Virtuvė: Amerikos
- Dieta: Vegetaras